Aspeslagh wil GEOTHERMIE voor iedereen toegankelijk maken

Waarom kiezen voor GEOTHERMIE

Laat uw grond zijn werk doen ...

 • LAGERE ENERGIEFACTUUR: een warmtepomp produceert tot 5 kW aan warmte per "verbruikte" kW aan elektriciteit. Er wordt dus 80% aan nodige energie uit de bodem gehaald. Dit resulteert in een extreem lage energiekost.  
 • GRATIS KOELING: Elke Geothermische warmtepomp installatie wordt uitgerust met een passieve koelmodule.  Daardoor verkrijgt men  GRATIS koeling. De "koude" van de bodem koelt het water GRATIS af dat doorheen de  vloerverwarming of ventiloconvectoren stroomt.
 • GOED VOOR HET MILIEU: Op gebied van CO2 uitstoot gooit dit toestel hoge ogen. Het stoot  50% minder CO2 uit dan een mazoutketel en 40% minder dan een gasketel. 
 • LAGER E-PEIL: Door kiezen voor een warmtepomp, en zeker een geothermische, voldoe je sneller aan de EPB-eisen. 
 • GEEN OF AMPER ONDERHOUD: In tegenstelling tot de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan een mazoutketel of tweejaarlijkse aan een gasketel vraagt een Geothermische warmtepomp geen onderhoud. Een controle  van de waterdruk langs de bron- en afgiftekant is voldoende en kan perfect door de eindklant zelf gebeuren.
 • LANGE LEVENSDUUR: Een Geothermische warmtepomp gaat gemakkelijk 20 tot 25 jaar mee. Dit is tot 10 jaar langer dan een lucht/lucht warmtepomp. Daardoor, en door al bovenstaande voordelen, is de meerprijs van de Geothermische bron op 40 jaar zeker te verrechtvaardigen. 

Realisaties van Verwarming

Benieuwd hoe we het bij andere klanten deden? Bekijk onze projecten en residentiële projecten van Verwarming

Onze 'hot' -item in de kijker

Daikin VRV IV S-reeks ... VRV techniek voor kleine vermogens

Daikin VRV IV S-reeks ... VRV techniek voor kleine vermogens

Daikin heeft het gamma VRV IV vervolledigd met een S-reeks. Deze outdoor units bevatten dezelfde VRV technieken als hun grote broers maar zijn uiterst compact en daardoor zeer gemakkelijk te plaatsen. Wanneer een klassieke Multi-Split niet toepasbaar is omwille van vermogen of leiding lengte is de S-reeks uiterst geschikt. En ... zeer betaalbaar. De klassieke VRV indoor units met ingebouwde expansie ventielen zijn compatibel maar ook de split en Sky Air units gecombineerd met BS boxen.

Nieuws dat u niet warm of koud laat...

 • Gecertificeerd RESCERT installateur FOTOVOLTAÏSCHE INSTALLATIES

  Bewijs van vakbekwaamheid

  RESCERT ... Uw zekerheid dat u in zee gaat met een bekwaam en gekwalificeerd installateur.

 • Gecertificeerd RESCERT installateur WARMTEPOMPEN

  Bewijs van vakbekwaamheid en een must om subsidies te krijgen

  Het Rescert label haal je niet zomaar. Opleidingen, scholingen, ... En niet te vergeten ... jarenlange ervaring is vereist om dit label te behalen.

Aspeslagh © 2022

TNT