Aspeslagh wil GEOTHERMIE voor iedereen toegankelijk maken

Waarom kiezen voor GEOTHERMIE

Laat uw grond zijn werk doen ...

 • LAGERE ENERGIEFACTUUR: een warmtepomp produceert tot 5 kW aan warmte per "verbruikte" kW aan elektriciteit. Er wordt dus 80% aan nodige energie uit de bodem gehaald. Dit resulteert in een extreem lage energiekost.  
 • GRATIS KOELING: Elke Geothermische warmtepomp installatie wordt uitgerust met een passieve koelmodule.  Daardoor verkrijgt men  GRATIS koeling. De "koude" van de bodem koelt het water GRATIS af dat doorheen de  vloerverwarming of ventiloconvectoren stroomt.
 • GOED VOOR HET MILIEU: Op gebied van CO2 uitstoot gooit dit toestel hoge ogen. Het stoot  50% minder CO2 uit dan een mazoutketel en 40% minder dan een gasketel. 
 • LAGER E-PEIL: Door kiezen voor een warmtepomp, en zeker een geothermische, voldoe je sneller aan de EPB-eisen. 
 • GEEN OF AMPER ONDERHOUD: In tegenstelling tot de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan een mazoutketel of tweejaarlijkse aan een gasketel vraagt een Geothermische warmtepomp geen onderhoud. Een controle  van de waterdruk langs de bron- en afgiftekant is voldoende en kan perfect door de eindklant zelf gebeuren.
 • LANGE LEVENSDUUR: Een Geothermische warmtepomp gaat gemakkelijk 20 tot 25 jaar mee. Dit is tot 10 jaar langer dan een lucht/lucht warmtepomp. Daardoor, en door al bovenstaande voordelen, is de meerprijs van de Geothermische bron op 40 jaar zeker te verrechtvaardigen. 

Realisaties van Verwarming

Benieuwd hoe we het bij andere klanten deden? Bekijk onze projecten en residentiële projecten van Verwarming

Onze 'hot' -item in de kijker

Vaillant aroTHERM + uniTHERM

Vaillant aroTHERM + uniTHERM

All-in-one hydraulische binneneenheid voor aroTHERM monobloc die instaat voor verwarming en warm water. Alle benodigde componenten zijn geïntegreerd in een compact design van amper 0,5m². Het Split-mounting concept zorgt voor een eenvoudige installatie. Extra accessoires zoals een retourvat van 18l of een expansievat kunnen toegevoegd worden. Het toestel is volledig ontworpen en geproduceerd in Europa ! De geïntegreerde boiler heeft een inhoud van 184 liter.

Nieuws dat u niet warm of koud laat...

 • Gecertificeerd RESCERT installateur ZONNEBOILER

  BEWIJS VAN VAKBEKWAAMHEID EN EEN MUST OM SUBSIDIES TE KRIJGEN

  U wens zekerheid dat uw investering loont? Kies voor een RESCERT installateur !!!

 • Daikin Perfera vloermodel

  Daikin Perfera vloermodel

  Het nieuwe Daikin Perfera vloermodel op R32 is er. Topkwaliteit en trendy design gecombineerd. Gegarandeerd een voltreffer.

Aspeslagh © 2020

TNT