Aspeslagh wil GEOTHERMIE voor iedereen toegankelijk maken

Waarom kiezen voor GEOTHERMIE

Laat uw grond zijn werk doen ...

 • LAGERE ENERGIEFACTUUR: een warmtepomp produceert tot 5 kW aan warmte per "verbruikte" kW aan elektriciteit. Er wordt dus 80% aan nodige energie uit de bodem gehaald. Dit resulteert in een extreem lage energiekost.  
 • GRATIS KOELING: Elke Geothermische warmtepomp installatie wordt uitgerust met een passieve koelmodule.  Daardoor verkrijgt men  GRATIS koeling. De "koude" van de bodem koelt het water GRATIS af dat doorheen de  vloerverwarming of ventiloconvectoren stroomt.
 • GOED VOOR HET MILIEU: Op gebied van CO2 uitstoot gooit dit toestel hoge ogen. Het stoot  50% minder CO2 uit dan een mazoutketel en 40% minder dan een gasketel. 
 • LAGER E-PEIL: Door kiezen voor een warmtepomp, en zeker een geothermische, voldoe je sneller aan de EPB-eisen. 
 • GEEN OF AMPER ONDERHOUD: In tegenstelling tot de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan een mazoutketel of tweejaarlijkse aan een gasketel vraagt een Geothermische warmtepomp geen onderhoud. Een controle  van de waterdruk langs de bron- en afgiftekant is voldoende en kan perfect door de eindklant zelf gebeuren.
 • LANGE LEVENSDUUR: Een Geothermische warmtepomp gaat gemakkelijk 20 tot 25 jaar mee. Dit is tot 10 jaar langer dan een lucht/lucht warmtepomp. Daardoor, en door al bovenstaande voordelen, is de meerprijs van de Geothermische bron op 40 jaar zeker te verrechtvaardigen. 

Realisaties van Verwarming

Benieuwd hoe we het bij andere klanten deden? Bekijk onze projecten en residentiële projecten van Verwarming

Onze 'hot' -item in de kijker

Vaillant FlexoCOMPACT bodem/water warmtepomp voor de residentiële markt:

Vaillant FlexoCOMPACT bodem/water warmtepomp voor de residentiële markt:

Efficiënt, flexibel en uiterst stil warmtepomp met ingebouwde warmwaterboiler voor alle toepassingen. - Toepasbaar voor verschillende energiebronnen: bodem, lucht, water - Green iQ-technologie: duurzaam, energie-efficiënt, geconnecteerd - Geluidsarme werking dankzij Sound Safe System - Hoge COP en moderne Scrollcompressor met 10 jaar garantie - Sanitair warmwaterboiler in roestvrijstaal van 175 liter

Nieuws dat u niet warm of koud laat...

 • Gecertificeerd RESCERT installateur FOTOVOLTAÏSCHE INSTALLATIES

  Bewijs van vakbekwaamheid

  RESCERT ... Uw zekerheid dat u in zee gaat met een bekwaam en gekwalificeerd installateur.

 • Gecertificeerd RESCERT installateur ZONNEBOILER

  BEWIJS VAN VAKBEKWAAMHEID EN EEN MUST OM SUBSIDIES TE KRIJGEN

  U wens zekerheid dat uw investering loont? Kies voor een RESCERT installateur !!!

Aspeslagh © 2023

TNT